Başkan Cemil Tugay iş insanları ile bir araya geldi

Başkan Cemil Tugay iş insanları ile bir araya geldi

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka'daki iş insanları ve dernek yöneticileriyle buluştu. Buluşmada ilçedeki iş ve ticaret hayatı ile markalaşmanın önemi konuşuldu.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçedeki iş insanları ve yeni kurulan İzmir Mobilya Pazarlamacıları Derneği’nin yöneticileri ile bir araya geldi. Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (BESİAD) ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, ilçedeki iş ve ticaret hayatı ile markalaşmanın önemi ele alındı.

f-ntxbkxsaapg0v.jpg

BESİAD Başkanı Sami Arslan’a görevinde başarılar dileyen Başkan Tugay, sosyal medya hesabından buluşmaya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (BESİAD) ev sahipliğinde, Karşıyaka'mızın iş insanlarıyla ve yeni kurulan İzmir Mobilya Pazarlamacıları Derneği’nin yöneticileriyle bir araya geldik. Karşıyaka’mızın iş ve ticaret hayatını konuştuk, markalaşmanın önemine değindik. BESİAD Başkanı Sami Arslan’a yeni görevinde başarılar diliyor nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum."

f-ntqebwsaapnnn.jpg

f-ntxkgxoaaw7hi.jpg

f-ntqu8wkaa-mel.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.