Başkan Cemil Tugay, sokak hayvanlarının yaşam hakkına dikkat çekti

Başkan Cemil Tugay, sokak hayvanlarının yaşam hakkına dikkat çekti

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Sokak hayvanlarının yaşam hakkına saygı göstererek, beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılıyor, kısırlaştırma çalışmalarını sürdürüyoruz"

Nilda Altın- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sokak hayvanlarının yaşam hakkına dikkat çeken Başkan Tugay, "Onların bu hakkına saygı göstererek, beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılıyor, kontrolsüz çoğalmalarını önlemek için kısırlaştırma çalışmaları yürütüyor ve sağlık hizmeti sunuyoruz" dedi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü STK ve gönüllüler ile iş birliği içinde çalıştıklarını söyleyen Tugay, "Karşıyaka’mızda karşılıksız, saf sevgiyi sunan sokak hayvanları ile sokaklarımızı, hayatı paylaşıyor ve bundan büyük keyif alıyoruz. Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde herkesi, onları fark ederek, var olma mücadelelerine destek olmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

53847877-10216977683528869-2146184038140870656-n-1.jpg

Başkan Tugay, paylaşımında "Kent hayatımızın bir parçası olan, barınma, beslenme ve sevgiden başka talepleri de bulunmayan sokak hayvanları, her canlı gibi yaşam hakkına sahiptir. Onların bu hakkına saygı göstererek, Veteriner İşleri Müdürlüğümüz, STK ve gönüllü hayvan severlerin işbirliği ile beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılıyor, kontrolsüz çoğalmalarını önlemek için kısırlaştırma çalışmaları yürütüyor ve sağlık hizmeti sunuyoruz.

Karşıyaka’mızda karşılıksız, saf sevgiyi sunan sokak hayvanları ile sokaklarımızı, hayatı paylaşıyor ve bundan büyük keyif alıyoruz. Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde herkesi, onları fark ederek, var olma mücadelelerine destek olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

fpezzplwqaaarwj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.