Başkan Çerçioğlu: Cumhuriyet eğitim kültür ve kadın devrimidir

Başkan Çerçioğlu: Cumhuriyet eğitim kültür ve kadın devrimidir

Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında düzenlenen Buray konserinde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Cumhuriyet eğitim devrimidir, Cumhuriyet kültür devrimidir, Cumhuriyet bir kadın devrimidir" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında düzenlediği etkinlikler, sevilen sanatçı Buray konseriyle sona erdi. Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen konserde on binler bir araya geldi.

1.jpg

Konser öncesinde konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, günün anlam ve önemine vurgu yaparak, ‘‘Cumhuriyet eğitim devrimidir, Cumhuriyet kültür devrimidir, Cumhuriyet bir kadın devrimidir. Ben bu gece burada sizlere hitap edebiliyorsam, bu Cumhuriyet sayesindedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle, saygıyla, özlemle anıyorum. Cumhuriyet, Atatürk’ün deyişiyle 'en büyük bayramdır, bayramımız kutlu olsun.’’ dedi. Çerçioğlu, Aydınlılarla Onuncu Yıl Marşı’nı da söyleyerek tüm vatandaşlara iyi eğlenceler diledi.

Buray konserine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında düzenlenen etkinlikler için Çerçioğlu’na teşekkür etti. Konser, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

11.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.