Başkan Çerçioğlu: İki kırmızı çizgimiz var; bayrak ve vatan

Başkan Çerçioğlu: İki kırmızı çizgimiz var; bayrak ve vatan

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting için geldiği Aydın'da, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu açılış konuşması yaptı.

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting için geldiği Aydın Atatürk Kent Meydanı'na on binlerce Aydınlı akın etti.

Mitingin açılış konuşmasını yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “14 yılda Aydın’da hiçbir çocuk karnı aç yatağa girmedi, hiç kimse soğuktan üşümedi; çünkü bizler varız. Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları bizim başkanlarımız. Her zaman vatandaşımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

bayrak-ve-vatan-3.jpg

Bugüne kadar hep çiftçinin ve köylünün yanında olduklarını kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Özellikle kadın kooperatiflerimize tam destek verdik. Kadın kooperatiflerimizin ürettiği ürünleri, kentimizdeki 13 Halk Ege Et şubesinde sizlerle buluşturduk. Kadınlarımız da elde ettikleri bu gelirleri çocuklarının eğitiminde; özellikle de kız çocuklarının eğitiminde kullandı. Daha bunun gibi birçok sosyal belediyecilik uygulamasını gerçekleştirdik. Her zaman söylüyorum; iki kırmızı çizgimiz var: Bayrak ve vatan” diye konuştu.

bayrak-ve-vatan-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.