Başkan Çerçioğlu, öğrencileri Aydın'da okumaya davet etti

Başkan Çerçioğlu, öğrencileri Aydın'da okumaya davet etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sonuçları açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) tercih yapacak tüm gençleri Aydın’da okumaya davet etti.

Aydın’ın dünyaca ünlü ören yerleri, tertemiz sahilleri ve modern kent yaşantısıyla bir öğrenci kenti olduğunun altını çizen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Siz gençleri güzel Aydınımıza davet ediyoruz. Aydın’da sizleri görmekten, bu güzel şehrin havasını sizlerle birlikte solumaktan büyük mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı

Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin öğrencilik yıllarını en iyi şekilde geçirebilmeleri için birçok etkinlik düzenleyip olanaklar sunduğunu hazırlatan Çerçioğlu, “Biliyoruz ki öğrencilik demek aynı zamanda sosyalleşmek demek. Gençlerimizin daha fazla sosyalleşebilmesi, zamanlarını verimli değerlendirebilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Öğrencilerimizin mutlu bir öğrencilik hayatı yaşaması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz” dedi.

Çerçioğlu, aynı zamanda tarım ve hayvancılıkla üretim şehri olan Aydın’ın, öğrenciler için diğer illere göre daha fazla bütçe dostu olduğunu da hatırlattı.

ogrencilere-davet-6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.