Başkan Ceritoğlu Sengel: Daha neler göreceğiz!

Başkan Ceritoğlu Sengel: Daha neler göreceğiz!

Pamucak Festivali'nin ardından bir şahsın 34 plakalı bir araçla alana geldiği, çevrede ifşa edilecek bir çöp bulamayınca kendi aracından çöp poşetini sahile yerleştirdiği ve bunun çekimini yaptığı gözlemlendi.

Görüntüleri çeken ve yayınlayan kuruluşun ulusal bir tv kanalı olduğu öğrenilen haberde, 60 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan Pamucak Festivali'nin ardından iddiaya göre bir şahsın 34 plakalı bir araçla alana geldiği, çevrede ifşa edilecek bir çöp bulamayınca kendi aracından çöp poşetini sahile yerleştirdiği ve bunun çekimini yaptığı gözlemlendi.

Festival sonrası Efes Selçuk Belediyesi ekiplerince ivedilikle Pamucak festival alanı ve çevre temizliği gerçekleştirilmesine rağmen hafta sonu bazı basın organları tarafından haber yapılması ve söz konusu alanın çöp vb. gibi pislik içerisinde olduğunun belirtilmesi amacıyla alana gelen şahsın yaptığı hareket vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Vatandaş tarafından birebir çekilen bu görüntüyü Başkan Sengel, sosyal medya hesaplarından paylaşarak tepki gösterdi.

Başkan Sengel, vatandaş tarafından görüntülenen ve paylaştığı fotoğrafta şu ifadeleri kullandı:

"Deşifre ediyorum, bir vatandaşımız attı. 34 plakalı bir araç, basın mensubu kartı aracın ön camında önce sahile poşet yerleştirilip sonra fotoğrafını çekip buna haber diyor. Bizler daha neler göreceğiz acaba! Siyaset bu mu? Peki ya haber anlayışı! Plakayı kapatıyor ve yargıya teslim ediyorum. Teşekkürler duyarlı Efes Selçuk sever"

whatsapp-image-2023-07-29-at-18-43-15.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.