Başkan Ceritoğlu Sengel 'engel'leri aştı: En büyük mutluluğumuz sizi gülümsetebilmek

Başkan Ceritoğlu Sengel 'engel'leri aştı: En büyük mutluluğumuz sizi gülümsetebilmek

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, engelli vatandaşın çağrısına kulak verdi. Başkan Sengel'in talimatı doğrultusunda ekipler, evinin önünde bulunan bozuk kaldırımı düzelterek engelli vatandaşın kullanımına uygun hale getirdi.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, engelli bir vatandaşın sosyal medya hesabından, evinin önündeki kaldırımda engelli rampası olmadığı için evden çıkarken sıkıntı yaşadığını paylaşması üzerine harekete geçti.

gafj7voxqaakhh7.jpg

Yapılan paylaşımın ardından bir kaç saat içinde sorunu çözmek üzere ekiplere talimat veren Başkan Sengel, vatandaşı evinde ziyaret etti. Gerçekleşen çalışmalar neticesinde kapı önündeki kaldırım düzeltilerek kullanıma uygun hale getirildi. Hizmet talebine karşılık bulan engelli vatandaş Başkan Sengel'e ve ekiplere, "Sorunun çözümü için benimle iletişime geçen ve akabinde evimi ziyaret eden sayın Filiz başkanıma çok teşekkür ediyorum. Siyasetin insan tarafına denk gelmek çok güzel bir şey" şeklinde paylaşımda bulunarak teşekkür ederken Sengel, "En büyük mutluluğumuz sizi gülümsetebilmek" ifadeleriyle karşılık verdi.

gafj95dxqaaycee.jpg

gafj-hjweaaewfx.jpg

gafkazswmaaldfj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.