Başkan Ceritoğlu Sengel: Yerlisi huzurlu, misafiri mutlu bir kent

Başkan Ceritoğlu Sengel: Yerlisi huzurlu, misafiri mutlu bir kent

Hem Efes Selçuklular hem de beklenen on binlerce yerli ve yabancı turist için hummalı çalışmalara devam edildiğini söyleyen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Yerlisi huzurlu, misafiri mutlu bir kent" dedi.

Nilda Altın Okay- Efes Selçuk Belediyesi, kentin dört bir yanında hem Efes Selçuklular hem de beklenen on binlerce yerli ve yabancı turist için hummalı çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi 5027 Sokak'ta parke taşı ile yol kapatma, 1013 Sokak'ta çim biçme, 1078 Sokak'ta çapa, Şahabettin Dede Caddesi'nde budama, Pamucak Sahili'nde ise temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

fx9bjh8wqaqb50p.jpg

Çalışmalara ilişkin görselleri sosyal medya hesabından paylaşan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "yerlisi huzurlu, misafiri mutlu bir kent için" çalıştıklarını söyledi.

fx9bjh3xeaeiq-a.jpg

Başkan Ceritoğlu Sengel, çalışmalara ilişkin paylaşımında "Kentimizin dört bir yanında hem Efes Selçuklular hem de beklediğimiz on binlerce misafirimiz için hummalı bir çalışma devam ediyor. Yerlisi huzurlu, misafiri mutlu bir kent için…" ifadelerine yer verdi.

35-selcuk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.