Başkan Ceritoğlu Sengel: Yetenekleri mesleğe dönüştürüyoruz

Başkan Ceritoğlu Sengel: Yetenekleri mesleğe dönüştürüyoruz

Meslek Fabrikası kursiyerleri ile bir çalışma gerçekleştiren Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; "Kente, kentliye gerçek anlamda dokunan, yetenekleri mesleğe dönüştüren bir projenin paydaşı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nda eğitim alan kursiyerler, kısa sürede hayallerine kavuşarak iş sahibi oluyor. Her yaştan kadına kapılarını açan Meslek Fabrikası, Efes Selçuklu kadınların da hayatına dokunmaya devam ediyor.

f8okyyewsaejadv.jpg

Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi, Efes Selçuk Belediyesi, Efes Selçuk Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde şubede verilen Meslek Fabrikası eğitimleri ile kadınlar hünerlerini gösterme imkanı buldu.

f8okyydwoaaivs.jpg

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Meslek Fabrikası kursiyerleriyle Deppo Efes'te bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kente, kentliye gerçek anlamda dokunan, yetenekleri mesleğe dönüştüren bir projenin paydaşı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Sengel, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Deppo Efes’te tatlı bir çalışmaya tanıklık ettik bugün. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Şubesi, Halk Eğitim Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve belediyemiz iş birliğiyle hayata geçen; kente, kentliye gerçek anlamda dokunan, yetenekleri mesleğe dönüştüren bir projenin paydaşı olmanın mutluluğuyla emeği geçen herkese teşekkürler…"

f8okyyewoaaxvqt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.