Başkan Çiçek 19 Mayıs’ı gençlerle kutladı

Başkan Çiçek 19 Mayıs’ı gençlerle kutladı

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında etkinliklere katıldı. Başkan Çiçek, gençlerle de bir araya gelerek 19 Mayıs’ı kutladı.

MEDYA EGE – 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm ülkede olduğu gibi Menderes’te de coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinliklerine katılan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, gençlerle de bir araya geldi. Başkan Çiçek, günün ilk saatlerinde Menderes Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Çelenk Töreni’ne katıldı. Çiçek, törene ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kapsamında önce Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen ardından da partimizin ilçe örgütü tarafından düzenlenen çelenk sunma törenine katıldık” notunu düştü.

1-003.jpg

2-002.jpg

Başkan Çiçek, ardından kutlamalara gençlerle birlikte devam etti. Menderes 19 Mayıs Stadı’nda gençlerle bir araya gelen Çiçek, genç nesilin önemine ve değerine değinerek, kutlamalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Çiçek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Menderes 19 Mayıs Stadı’nda gençlerimizle bir olduk. ATA’larına olan özlemi ve geleceğe olan umutlarına şahit olduk. Bu önemli günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle anıyorum.”

3-001.jpg

4-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.