Başkan Çiçek: Milletimizin menfaatine çalışacağız!

Başkan Çiçek: Milletimizin menfaatine çalışacağız!

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Menderes Muhtarlar Derneği’ni ağırladı. Toplantıda yapılacak hizmetler ile ilgili istişareler yapıldı.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Menderes Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Tonbul, dernek yönetiminde yer alan Görece Hürriyet Mahallesi Muhtarı Filiz Şanlı, Akçaköy Muhtarı Abdullah Alp ve Develi Muhtarı Yaşar Garip’i makamında ağırladı. Toplantıda Muhtar Masası Sorumlusu, Meclis Üyesi Mustafa Yaban’da yer aldı. Muhtarlar Derneği ile birlikte bugüne kadar yapılan hizmetleri masaya yatıran Başkan Çiçek, bundan sonra yapılacak projeler hakkında da istişarelerde bulundu. Vatandaşlardan gelen geri dönüşler ve talepler üzerine de konuşuldu.

HER ZAMAN, HEP BİRLİKTE, DAHA İYİYE

Toplantı hakkında konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Menderes’in sorunlarını çözmek için her zaman istişare ederek, her kesimin görüşlerini alarak ilerliyoruz. Bu anlamda muhtarlarımız ile iletişimimiz her zaman üst düzeyde. Hiçbir vatandaş talebini, hiçbir projeyi es geçmeden daima Muhtarlar Derneğimiz ile düzenli olarak bir araya geliyoruz. Bundan sonraki süreçte de daima vatandaşlarımızın sesi
muhtarlarımız ile istişarelerimiz sürecek. Her zaman, hep birlikte daha iyiyi hedefleyeceğiz.” dedi.

m-d-toplanti-4-1.jpeg

m-d-toplanti-3-1.jpeg

m-d-toplanti-1-1.jpeg

m-d-toplanti-2-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.