Başkan Çiçek: Tüm kurumlarla ilişkilerimizi güçlendireceğiz!

Başkan Çiçek: Tüm kurumlarla ilişkilerimizi güçlendireceğiz!

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden biri olan Mobil Hizmet Aracı'nı ziyaret etti. Tüm kurumlarla ilişkilerini güçlendireceklerini vurgulayan Çiçek, "Menderes'imizin en iyi hizmeti almasını sağlayacağız" dedi.

MEDYA EGE - Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle kırsal alanlarda can dostlar için hizmete aldığı Mobil Hizmet Aracı'nı ziyaret etti.

Görevlilerden, sunulan hizmetlere ilişkin kapsamlı bilgi alan Başkan Çiçek, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapığı paylaşımda, yeni dönem için tüm kurumlarla ilişkilerini güçlendireceklerini belirterek, "Menderes'imizin her alanda en iyi ve en etkin hizmeti almasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Mobil Hizmet Aracı ile özellikle kırsal alanlarda, kent merkezine uzak noktalarda sokak hayvanlarının kontrolsüz üremesini engellemek için yerinde hizmet vermeyi amaçlanıyor. Gönüllülerin işbirliği ile veteriner hekimler, hastalanan can dostların gerekli tedavilerini yapıyor.

gmo-5oiw4aatwh6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.