Başkan Dalgıç'ın acı günü

Başkan Dalgıç'ın acı günü

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın babası Hüseyin Dalgıç Alaçatı’da düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın babası Hüseyin Dalgıç Alaçatı Pazaryeri Camii'nde kılınan cenaze namazına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile CHP İzmir Milletvekilleri, Aytun Çıray, Tacettin Bayır, Ali Yiğit ve Musa Çam katıldı.

arc_1054.jpg

İzmir’in iş ve ticaret dünyasından çok sayıda isminde yer aldığı cenaze törenindeki kalabalık dikkat çekti. Mehmet Dalgıç’ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Alaçatı Mezarlığı’na defnedildi. 

arc_1081.jpg

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın babası Hüseyin Dalgıç 80'inci doğum gününün kutlamak için dün akşam saatlerinde ailesiyle bir araya geldiği Alaçatı'daki bir restoranda ki yemek esnasında geçirdiği kalp krizi ile hayata veda etmişti.

Medya Ege ailesi olarak merhuma baş sağlığı, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

c7w1i1sxwaem6xb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.