Başkan Dayanç bayramlaşma töreni düzenledi

Başkan Dayanç bayramlaşma töreni düzenledi

Urla Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede bir dizi bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

Urla Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, Ramazan Bayramı dolayısıyla Urit Meydan Kafeterya’da bayramlaşma töreni düzenledi.

depremzedeler-bayramlasma-3.jpg

Bayramlaşma törenine Dayanç’ın yanı sıra Urla Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, gaziler ve şehit yakınları, idare amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törene katılanlar ile yakından ilgilenen ve bayramlarını tek tek tebrik eden Kaymakam Dayanç, herkesin bayramını kutladı. Dayanç, Ramazan Bayramı’nın başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa barış, mutluluk ve sağlık getirmesini diledi.

meydan-kafeterya-bayramlasma-4.jpg

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Bayramlaşma töreninin ardından ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Dayanç’ın ilk durağı İlçe Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Karakolu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Dayanç, vatandaşın huzuru ve devletin güvenliği için 7/24 görev başında olan emniyet güçleri ve silahlı kuvvetler personeli ile görev yerlerinde bayramlaştı. Daha sonrasında beraberinde İlçe Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Urla Kampında misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Misafir edildikleri ilk günden bu yana depremzedeleri bir an olsun yalnız bırakmayan Dayanç, depremzede çocuklarla yakından ilgilendi. Son olarak da beraberinde İlçe Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve SYDV Müdürü ile birlikte aziz şehitlerin ailelerini ve kahraman gazileri evlerinde ziyaret eden Dayanç, hatıralarına her zaman sahip çıktıkları aziz şehitler ile kahraman gazilerin ailelerine hürmet ve saygı gösterdiklerini bayramlarda dahil olmak üzere hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını söyledi.

sehit-ve-gazi-aileleri-bayramlasma-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.