Başkan Demir gelen taleplere kulak verdi: Torbalı'nın internet altyapısı gelişecek!

Başkan Demir gelen taleplere kulak verdi: Torbalı'nın internet altyapısı gelişecek!

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Torbalı’da internet altyapısını geliştireceklerini belirterek, “Yeterli internet altyapısı olmadan nitelikli eğitim mümkün değil” dedi.

MEDYA EGE – Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, vatandaşlardan gelen talebe kulak vererek internet altyapısının gelişmesi için harekete geçti. Başkan Demir, Türk Telekom Ege Bölge yöneticileri Murat Aydemir, Nilay Tezgel, Erhan Tanyeli ve Mehmet Aslan Ece’yi makamında ağırlayarak, Torbalı’nın internet altyapısının gelişmesiyle ilgili istişarelerde bulundu.

Övünç, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak şu notu düştü:

“Yeterli internet altyapısı olmadan nitelikli bir eğitim mümkün değil. Saha ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin ilettiği altyapı talepleri için Türk Telekom Ege Bölge yöneticileri Murat Aydemir, Nilay Tezgel, Erhan Tanyeli ve Mehmet Aslan Ece’yi belediyemizde konuk ettik. Aylık olarak istişare edeceğimiz firma yetkililerine çözüm için gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ettik, Belediye olarak üstümüze ne düşerse tam destek olacağımızı ilettik. Firma temsilcilerimizin Torbalı’mıza en hızlı ve kaliteli interneti ulaştıracaklarına inancımız tam.”

gobzvzew8aakuun.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.