Başkan Demirezen, Bakan Kurum ile bir araya geldi

Başkan Demirezen, Bakan Kurum ile bir araya geldi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret eden Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, "İlçemizde yapılacak olan ve proje anlamında biten, ihale aşamasına gelinen yatırımları istişarede bulunduk." dedi.

Medya Ege- Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Partisi) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Bayındır'da gerçekleştirilmesi planlanan projelere ilişkin bilgileri Bakan Kurum ile paylaşan Başkan Demirezen görüşmede, ilçede yapılacak yatırımlar hakkında istişarede bulunduklarını açıkladı.

fkhesgjwyai27-p.jpg

Başkan Demirezen, ziyarete ilişkin paylaşımında "Genel Başkan Yardımcımız, İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ ile Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'u ziyaret ederek ilçemizde yapılacak olan ve proje anlamında biten, ihale aşamasına gelinen yatırımları istişarede bulunduk." ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ ve Bayındır Belediye Başkanımız Uğur Demirezen ile Bayındır ilçemizdeki çevre ve şehircilik çalışmalarımıza ilişkin istişarelerde bulunduk." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.