Başkan Demirezen, "SMA Değil, Defne Kazandı"

Başkan Demirezen, "SMA Değil, Defne Kazandı"

İzmir'in Bayındır ilçesinde yaşayan SMA hastası Defne Işıkdere tedavisi için Dubai'ye gidecek. SMA hastası Defne'nin sağlığına kavuşacağını belirten Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, "SMA Değil, Defne Kazandı" dedi.

Medya Ege- Ülkemizde tedavisi olmayan ve dünyada bir kaç yerinde tedavi uygulanan SMA hastalığı için bir çok aile kampanya düzenliyor. Bu SMA hastalarından biri olan Defne Işıkdere'nin ailesi düzenlenen kampanya sayesinde tedavi ücretini toplayabildi. Bayındır Belediyesi ve Başkan Uğur Demirezen'in kampanyası için büyük destek oldukları SMA hastası Defne Işıkdere tedavisi için Dubai'ye gidecek.

fo3fntxxoaertjx.jpg

SMA Hastası Defne'nin tedavisi için Dubai'ye gidecek olması tüm sevenlerini mutlu etti. Bayındır Kani Bey Parkı'nda SMA Hastası Defne'nin sevenleri ve destekçileri bir araya geldi. SMA Hastası Defne'nin sağlığına kavuşacağına ilk günden beri inanan ve bunun için çalışmalar yapan Başkan Demirezen, "Duygularımı, sevgimi nasıl anlatsam bilemiyorum. İnanmanın, başarmanın ne demek olduğunu hep beraber gördük" açıklamasını yaptı.

fo3flpwwybmvpzx.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Demirezen, "SMA Değil Defne Kazandı. Tüm sevenleri ve destekçileri kampanyası biten ve tedavi için Dubai'ye gidecek olan Defne'nin mutluluğuna ortak olmak için Kani Bey Parkı'da buluştu. Duygularımı, sevgimi nasıl anlatsam bilemiyorum. İnanmanın, başarmanın ne demek olduğunu hep beraber gördük. Duasıyla, destek veren, bağış yapan tüm hayırseverlerimize ve tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürler. İnşallah tüm şifa bekleyen hastalarımız da tez zamanda sağlığına kavuşur" ifadelerini kullandı.

fo3fm0xwqacfnhr.jpgfo3fmc0wqauvqdj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.