Başkan Demirezen'den Bayındır'a müjde: 150 fabrika 10 bin kişilik istihdam

Başkan Demirezen'den Bayındır'a müjde: 150 fabrika 10 bin kişilik istihdam

Bayındır'da, Karma Sanayi Bölgesi kurulması kararına, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onay verildi.

MEDYA EGE - Bayındır Belediyesi ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında, Karma Sanayi Bölgesi kurulması konusuna ilişkin bir süredir devam eden görüşmelerin sonuna gelindi.

f2nnusobiaapjyq.jpg

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen'in katılımıyla Ankara'da gerçekleşen ve Bayındır'da Karma Sanayi Bölgesi kurulması kararlaştırılan toplantıda karar onaylandı.

150 fabrikayı kapsayabilecek kapasiteye sahip sanayi bölgesinin, 10 bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor.

Başkan Demirezen sosyal medya hesabında konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"150 fabrika, 10 bin kişilik istihdam..

Bugün Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda Bayındır'ımıza Karma Sanayi Bölgesi kurulması için Bakanlığımız tarafından çalışma başlatıldı.

Belediyemiz ve Bakanlığımız arasında uzun süredir devam eden görüşmelerde ilçemize Karma Sanayi Bölgesi kurulmasına karar verildi. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a,Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır'a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ'a, İl Başkanımıza ve Milletvekillerimize bu süreçte Bayındıra sahip çıktıkları için tüm hemşehrilerim adına şükranlarımı arz ederim. Biliyorsunuz ki bundan iki yıl önce Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgemiz son sürat devam ederken yaklaşık 6 aydan bu yana yürüttüğümüz Karma Sanayi Bölgemiz bugünden itibaren bakanlığımızca onay almıştır.

En yakın zamanda gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.Tek derdimiz Türkiye yüzyılında Bayındırı adına yakışır hale getirmektedir.İlçemizdeki dinamikleri harekete geçirerek istihdam yaratmak için elimizden ne geliyorsa 41 bin hemşehrilerimle beraber canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.