Başkan Demirezen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür: Acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de!

Başkan Demirezen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür: Acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de!

Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yönelik Acele Kamulaştırma Kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destekleri için teşekkür etti.

MEDYA EGE - Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin imar ve parselasyon planlarının onaylanarak alt yapı inşaatlarına başlanabilmesi ve bölgenin kuruluşu işlemleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Acele Kamulaştırma Kararı alındı.

jkfhnbj.jpg

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, açıklamasında; "Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgemizin imar ve parselasyon planlarının onaylanarak alt yapı inşaatlarına başlanabilmesi ve bölgenin kuruluşu ile ilgili iş ve işlemlerin tamamlanabilmesi için Cumhurbaşkanlığımızın tensipleri, Tarım ve Orman Bakanlığımız ile koordineli çalışmalarımız doğrultusunda Acele Kamulaştırma Kararımız Cumhurbaşkanımız tarafından imzalanarak 2.02.2024 tarihinde Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim YUMAKLI’ya ilçemize ve bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen emeği geçen herkese teşekkürlerimizi arz ederiz" ifadelerini kullandı.

ugur-demirezen-1596828693.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.