Başkan Demirezen'den Hemşireler Günü mesajı

Başkan Demirezen'den Hemşireler Günü mesajı

12 Mayıs Hemşireler Günü'nün sosyal medya hesabından kutlayan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, "Sağlık ordumuzun kahraman hemşirelerine ne kadar teşekkür etsek az. Görevleri kutsal, vazifeleri ağır." dedi.

Medya Ege- Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Hemşireliğin, kutsal ve onurlu bir meslek olduğuna dikkat çeken Başkan Demirezen, "Sağlık ordumuzun kahraman hemşirelerine ne kadar teşekkür etsek az. Onların nezdinde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten kutluyorum." dedi.

cumhurbaskaninin-boykot-cagrisina-baskan-demirezenden-destek-geldi-yayan-giderim-15940.jpg

Başkan Demirezen, mesajında "Büyük bir adanmışlıkla mesleğini icra eden, sağlık ordumuzun kahraman hemşirelerine ne kadar teşekkür etsek az. Görevleri kutsal, vazifeleri ağır. Onların nezdinde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten kutluyorum. İnsan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan bu kutsal ve onurlu mesleğin mensubu tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü'nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

fsjdwr6xmai5upd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.