BAŞKAN DEMİREZEN’İN BAŞARI VE GURUR HİKAYESİ!

BAŞKAN DEMİREZEN’İN BAŞARI VE GURUR HİKAYESİ!

Ali Eyce yazdı...

İzmir denilince, çiçek denilince akla gelen yerin adıdır: Bayındır

Dün Bayındır 23. Uluslararası Çiçek Festivaline başladı. Tarım ve Orman Bakanının katılımıyla başlayan festival sadece İzmir, sadece Türkiye değil, bütün dünyanın gözü önündeydi, gözün baktığı yerdeydi.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, yerel yönetimin başı olarak Bayındır’ı her anlamda geliştirirken, çiçek ve çiçekçilik anlamında ise sürekli destekledi.

Çiçek yetiştirenler için belediyenin bütün imkânlarıyla kolaylıklar sağladı.

Çiçeğin Bayındır’da hep çiçek olarak kalması için mücadele etti.

Bayındır’ı çiçekten, çiçeği Bayındır’dan ayırmamayı başardı.

20.jpg

Sonuç olarak, haklı olarak Uluslararası Çiçek Festivalini 23. Kez yeniden yapma gururunu, neşesini ve keyfini Bayındırlılarla birlikte yaşadı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "Ülkemizde 2021 yılı verileri itibariyle 1.7 milyar adet çiçek üretilmekte. Bu üretimimiz karşılığında yapmış olduğumuz ihracat 2021 yılı itibariyle 121 milyon dolara yükselmiş. İthalatımız da var.” Açıklamasında bulundu.

Bu da gösteriyor ki, Bayındır doğru üretimde, Bayındırlı doğru yolda, çiçek en iyi yatırım.

Başkan Demirezen ve Bayındırlılar, başta Bakan Kirişci olmak üzere tüm misafirleri en güzel şekilde ağırladılar.

Bayındır’ın çiçeklerini gösterdiler, Bayındır’ın çiçeğin ana üretim yeri olduğunu, olmaya devam edeceğini gösterdiler.

34.jpg

Başkan Demirezen’i daha önce de birkaç kez köşe yazımın konusu yapmıştım, oradan okuyanlar hatırlar, vatandaşlarla ne kadar içi içe yaşadığını, makam odasının kapısının her daim açık olduğunu, başkanı görmek isteyenin illa belediye gelmesine bile gerek olmadığını, Bayındır’ın sokaklarında her an onunla karşılayabileceğini yazmıştım.

Her diyorum yerel belediyeciliği seçildiğini yerde, sizi seçen insanlarla birlikte yaparsanız, başarı şansının yüzde yüze yakındır.

Seçildikten sonra sizi seçenlerden, onların dilek, şikayetlerinden uzak olarak, makam odasıyla ev arasında gidip gelerek geçirirseniz, bir şeyleri başarsanız bile başkan değil, bürokrat kimliğiyle kalırsınız.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demizen, bu yüzden başarılı oluyor ve 23. Uluslararası Çiçek Festivalini de haklı olarak başarıyla, gururla gerçekleştiriyor.

18.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.