Başkan Denizli Bayram ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Denizli Bayram ziyaretlerine devam ediyor

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, bayram ve mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde bayram ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Celal Bayar Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Denizli, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Celal Bayar Mahallesi'nde yaşayan komşularımla bir araya geldim, kendilerinin bayramını kutladım. Sıcak karşılamaları ve keyifli sohbetleri için teşekkür ediyorum. Birlikte nice bayramlara...” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Denizli’nin sonraki durağı ise Ilıca Mahallesi oldu. Vatandaşlarla bir araya gelen Denizli, o anları “Ilıca Mahallesi'nde hemşehrilerimi ziyaret ettim, kendilerinin bayramını kutladım. Çeşme'de hep birlikte nice neşeli, huzurlu bayramlara” notuyla paylaştı.

2-001.jpeg

Çiftlikköy Mahallesi’ne de ziyarette bulunan Başkan Denizli, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“Bayramın üçüncü gününde son durağımız Çiftlikköy Mahallesi oldu. Yurttaşlarımızın sıcak karşılamasıyla, birlik ve beraberlik dileklerimizle bayramlaştık. Kendilerine teşekkür ediyor, birlikte kutlayacağımız nice bayramlar diliyorum.”

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.