Başkan Denizli: Bayramı kentimiz için çalışarak geçirmeye devam edeceğiz

Başkan Denizli: Bayramı kentimiz için çalışarak geçirmeye devam edeceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'la birlikte Çeşme'nin Ildır ilçesinde yaşayan vatandaşların bayramını kutladı. Denizli, "Bayramı kentimiz için çalışarak geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

MEDYA EGE - Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ilk günü Ildır'da yaşayan vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Tugay ve Denizli, vatandaşların sorunlarını dinleyerek yapılacak olan çalışmalar ve ilçenin öncelikleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çeşme halkının yoğun ilgi gösterdiği programda yurttaşlar, her iki başkanı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

gkzt7tdxeaajh4d.jpg

Başkan Tugay ve Denizli, daha sonra bölgenin kültürel ve tarihsel mirasının en önemli yerlerinden olan Antik Kent Tiyatrosu'nu ziyaret etti.

10-04-2024-611df9a6-691f-4ba0-9fd8-0fe91d8faed2-001.jpg

İzmir’in turistik ilçesi Çeşme için gerekli çalışmaların düzenli bir program ve öncelik sırasına göre hayata geçirileceğini dile getiren Başkan Denizli, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşıma, "Bayramı kentimiz için çalışarak, yerinde tespitlere yerinde çözüm üreterek geçirmeye devam edeceğiz. Sıcak karşılamaları ve keyifli sohbetleri için komşularımıza teşekkür ediyoruz" notunu düştü.

gkzt7toxaaacnpv.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.