Başkan Denizli: Çeşme bayramda bir başka güzel!

Başkan Denizli: Çeşme bayramda bir başka güzel!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşmelilerle bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nı kutladı. Denizli, Bayram sürecinde Çeşme Belediyesi’nin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Çeşme bayramda bir başka güzel!” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Çeşmelilerle bir araya gelerek, bayramını kutladı. Denizli, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bugün, değerli Dalyanlı komşularım ile bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaşma fırsatı buldum. Sevdiklerinizle birlikte keyifli bir bayram geçirmenizi diliyorum” notunu düştü.

1-002.jpeg

Başkan Denizli, Ramazan Bayramı sürecinde Çeşme Belediyesi’nin çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü belirtti.

Denizli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Dalyan Mahallemizde yol çalışmaları tam gaz devam ediyor. Ekip arkadaşlarımızı ziyaret ederek hem bayramlarını kutladık, hem de çalışmalarında kolaylıklar diledik. Çeşme için durmaksızın hizmet üretmeye devam edeceğiz.

Temizlik kokan sokaklarla, Çeşme bayramda bir başka güzel!

Çeşme'de bayram çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz kentin dört bir yanında bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor, Çeşme halkının refahı için durmaksızın çalışıyor. Çünkü Çeşme buna değer.”

2-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.