Başkan Denizli: Parti kimliklerimizi Çeşme’miz için bir kenara bıraktık!

Başkan Denizli: Parti kimliklerimizi Çeşme’miz için bir kenara bıraktık!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, yeni dönemin ilk Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Denizli, “Parti kimliklerimizi Çeşme’miz için bir kenara bıraktık!” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediyesi, yeni dönemin ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Meclis üyeleriyle bir araya gelen Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Başkan Denizli, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli meclis üyelerimizle yeni dönemin ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdik. Parti kimliklerimizi bir yana bırakarak Çeşme'mizin geleceği için alacağımız kararlar üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Toplantımız kapsamında Meclis Başkanvekili, Grup Başkanvekili ve Komisyon Üyesi seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.”

1-ek.jpeg

2-001.jpeg

Denizli, Çeşme Belediyesi’ne bağı Garaj Amirliği çalışanlarını da ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Denizli, “Belediyemize bağlı Garaj Amirliği'ni ziyaret ederek çalışanlarımızın bayramını kutladık. Tüm emekleri için kendilerine teşekkür ediyor, mutlu, hayırlı bayramlar diliyorum” notunu düştü.

3-001.jpeg

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.