Başkan Denizli: Yaşasın 19 Mayıs!

Başkan Denizli: Yaşasın 19 Mayıs!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı. Başkan Denizli, 19 Mayıs’ı heyecanla kutladıklarını belirterek, “Yaşasın 19 Mayıs!” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Çeşme Kaymakamlığı tarafından Çeşme Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinliklere katılarak gençlerle bir araya geldi. 19 Mayıs’ı coşkuyla ve heyecanla kutladıklarını belirten Başkan Denizli, gençlerle de bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan Denizli, kutlamalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Çeşme Kaymakamlığı'nın Çeşme Amfi Tiyatro'da düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldık. Atatürk'ün gençlere olan inancının izinde geçmişine, bugününe ve yarınına sahip çıkan gençlerimizle bir araya geldik, bayramımızı büyük bir heyecanla kutladık. Yaşasın 19 Mayıs!”

1-002.jpg

2-001.jpg

Başkan Denizli, kutlamaların ardından Çeşme limanını ziyaret eden şanlı Türk Deniz Kuvvetlerinin TCG Anamur gemisinin Komutanı Dz. Bnb. Evren Onur Ünat, Başçarkçısı Dz. Ütğm. Ümit Yılmaz ve TCG Büyükada gemisinin komutanı Dz. Yb. Ahmet Erel ve Başçarkçısı Dz. Yzb. Çetin Arslan’ı makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Denizli, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında; Çeşme limanını ziyaret eden Türk Deniz Kuvvetlerinin TCG Anamur gemisinin Komutanı Dz. Bnb. Evren Onur Ünat, Başçarkçısı Dz. Ütğm. Ümit Yılmaz ve TCG Büyükada gemisinin komutanı Dz. Yb. Ahmet Erel ve Başçarkçısı Dz. Yzb. Çetin Arslan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.