Başkan Denizli ziyaretleri kabul etti

Başkan Denizli ziyaretleri kabul etti

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ziyaretleri kabul etti.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, seçim sonrası ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Başkan Denizli, TOKİ Derneği Başkanı Mehmet Metin ve yönetimini, Manisalılar Derneği Başkanı Savaş Tüz ve yönetimini makamında ağırladı. Denizli, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, “TOKİ Derneği Başkanı Mehmet Metin ve yönetimini, Manisalılar Derneği Başkanı Savaş Tüz ve yönetimini ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Başkanlarımız ve yöneticilerine ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü teşekkür ederim” notunu düştü.

1-001.jpeg

Denizli, ardından Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği’ni de makamında ağırladı. Denizli, paylaşımında ise “Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2-002.jpeg

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Levent Baykal ve yönetim kurulu üyelerini de makamında ağırlayan Denizli, istişarelerde bulundu.

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.