Başkan, doğalgaz çalışmalarını inceledi

Başkan, doğalgaz çalışmalarını inceledi

Ahmetli’de başlayan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın girişimleri sonucu Torbalı’nın köylerinde başlayan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Ahmetli’ye gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşların talep etmesi üzerine harekete geçen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın girişimleri Ahmetli halkının doğalgaz rüyasını gerçekleştirdi. Çalışmalar önceki gün başladı. Ahmetli Mahalle Muhtarı Hasan Kaplan, sosyal medya hesabından bir teşekkür açıklaması yaptı.

cf59ad0d-c20a-4613-9f27-f615ec12ede9.jpg

MUHTAR, KAYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Kaplan yaptığı açıklamada, “Hayaldi gerçek oldu. Köyümüzde doğalgaz çalışmaları başlamıştır. Bu hayalimizin gerçekleşmesinde bize desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz sayın Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı sayın Selman Günaydın ve Torbalı Belediyesi Meclis üyelerine teşekkür ederiz. Ayrıca İzmirgaz müdürü Ahmet bey, Zülküf bey ile kontrolör Gökhan beye ayrıca teşekkür ederim. Tüm bu kişilerin yanı sıra emeği geçen herkese köyüm ve kendim adıma şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim. Emeğinize yüreğinize sağlık” ifadelerini kullandı.

4001563f-73ef-41f8-9dbe-4d4ea2ebfe9a.jpg

GÜNAYDIN, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Ahmetli’de başlayan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi. Günaydın, “Ahmetli Mahallemizde Muhtarımız ve kıymetli hemşehrilerimiz ile buluştuk. Yıllardır Ahmetli’li hemşehrilerimizin hayali olan Doğalgaz’ın mahallelerine gelmesiyle yüzlerinde oluşan tebessümün de mutluluğu içerisindeyiz. Buradan Torbalı’mızın evladı İzmir Milletvekilimiz sayın Mahmut Atilla Kaya’ya ve İzmirgaz Genel Müdürümüz Ahmet Yetik’e Ahmetli’li hemşehrilerim ve teşkilatım adına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

4652f7b4-f7b6-47e6-b91c-384b1c2e558d.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.