Başkan Doğruer'den bayram ziyaretleri

Başkan Doğruer'den bayram ziyaretleri

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, korona virüs salgına karşı büyük fedakârlıkla çalışan sağlık çalışanlarına,genel kolluk kuvvetlerine ve ilçede nöbet tutan kurumlara ziyarette bulunarak bayramlarını kutladı.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, korona virüsle mücadelede üstün gayret gösteren tüm sağlık çalışanlarına, genel kolluk kuvvetlerine, içinde bulunduğumuz bu zor pandemi döneminde yalnız olmadıklarını Ramazan Bayramı’nda bir kez daha gösterdi. İlçede faaliyet gösteren tüm sağlık birimlerinde, emniyet,jandarma ve hizmet birimlerinde görevli olarak çalışanları ziyaret etti,bayramlarını kutladı.

4-(3).jpg

ŞEHİTLER UNUTULMADI...

Şehitlik ziyaretleri

Maden şehitlerinin 7’nci yıl dönümünün Ramazan Bayramı'nın ilk gününe denk gelmesi sebebiyle Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer bayram ziyaretlerine Elmadere ve Köseler şehitliğini ziyaret ederek devam etti. Başkan  Doğruer’e ziyareti sırasında Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Oral Kaymak, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt  ve görevli kişiler eşlik etti.

Şehit aileleri unutulmadı

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan Kınık Belediyesi Halkla İlişkiler ekibi, pandemi tedbirleri gözetilerek maden ve terör şehitlerinin ailelerine ziyarette bulundu ve bayramlarını kutladı.

1-(5)-012.jpg

“Güzel günlere kavuşacağımızı ümit ediyorum”

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer,  “Gönlümüz bayramı hep birlikte yan yana geçirmek isterdi fakat tedbirlere uyarak güzel günlere kavuşacağımızı ümit ediyorum. Maden Şehitlerinin 7’nci yıl dönümünün Ramazan Bayramı'nın ilk gününe denk gelmesi sebebiyle öncelikle maden şehitlerimizin ve terör şehitlerimizin ailelerinin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak bizlerin en önemli görevidir. Şehitlerimiz yüreğimizde.Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başta Kınıklı hemşerilerimin ve tüm islam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum,  iyi bayramlar ve sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer’ in ziyareti Polyak Maden işletmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.