BAŞKAN DOKTOR DOĞRUER KINIK’IN EN DOĞRU SEÇİMİ!

BAŞKAN DOKTOR DOĞRUER KINIK’IN EN DOĞRU SEÇİMİ!

Arif Çayan yazdı

Eğitim sırf para kazanmak için, hayatı yaşamak için değildir.

Eğitim, başkalarına da hayatı yaşatabilmek, para kazandırabilmek ve onları geleceğe güvenle hazırlayabilmek içinde gerekli.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra eminim ilk hedefi, rahatsızlığı olan insanlara sağlık desteği vermek, onları iyileştirmekti.

Eminim o da bir gün sadece sağlık alanında değil, başka alanlarda da insanlara faydalı olacağını düşünerek Tıp Fakültesi’nin kapısından içeri girmemiş ve çıkmamıştır.

23568-4.jpeg

Kınık’ın, onun gibi birisine siyaset alanında da, yerel yöneticilik alanında da, Belediye Başkanlığı koltuğunda da ihtiyacı varmış ki bugün Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer.

Kınık’ın doktor başkanı ilçesindeki her türlü hizmeti verirken, en çok da eğitim, kültür ve sosyal etkinlikler anlamında emek veriyor.

Kınık’ta insanları sadece nefes almalarını değil yaşamalarını, geleceğe dair hem Kınık için, hem İzmir için, hem Türkiye için üreten insanlar olmasını istiyor.

Bu amaçladır ki belediyenin bünyesinde kısa adı SAYEM olan Sağlıklı Yaşam ve Eğitim Merkezi’ni kurmayı gerekli gördü, kurdu ve Kınıklılara hizmet vermesini sağladı.

23568-2.jpeg

Hafta sonu malum üniversite sınavı vardı.

Türkiye’de 3 milyonun üzerinde genç yüksek eğitim görebilmek için sınava girdiler.

Kınık’ın gençleri de.

Başkan Doğruer, üniversite okumanın hem insan olarak, hem de ilçenin gelişmesi olarak büyük bir değer olduğunu farkında olan ender başkanlardan.

O yüzden gençlere, sınav öncesi çay, su, çikolata gibi basit desteklerin yanında en büyük desteği verdi.

Üniversite sınavlarına girecek olan ilçedeki gençleri SAYEM merkezinde sanal ortamda girmek istedikleri üniversiteler ve bölümlerini keşfetmeleri için sistem kurdu.

23568-3.jpeg

Sınava gireceksiniz, soruları çözmeye çalışacaksınız ama hedefinizin ne olması gerektiğini bilmeniz her şeyden önemli.

Hedefiniz olmalı ki, azminiz de olsun, gayretiniz de olsun, heyecanınız da olsun, başarınız da.

Başkan Doğruer’in bu desteği eminim Kınıklı gençlerin hayallerini yükselttiği gibi, az yanlış, çok doğru hedefine de dikkatlerini hedeflerine yönlendirmeleri sayesinde ulaşabilmiştir.

Bir doktor bulduysanız, onu siyasete soktuysanız, sonra onu kendinize belediye başkanı seçtiyseniz, bu ödülü de gençlere armağan etmiş sayılırsınız.

23568-1.jpeg

Kınıklı gençlerde Doktor Başkanlarının ileri görüşlü desteklerinin karşılığını eminim doğru sonuçlarla vereceklerdir.

Başkan Doğruer, Kınık’ın en doğru seçimi!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.