Başkan Dr. İduğ’dan gençlere nikah nasihatı: Canınızı düşünün canlarımızı da

Başkan Dr. İduğ’dan gençlere nikah nasihatı: Canınızı düşünün canlarımızı da

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, nikahlarını kıymak üzere katıldığı düğünde yeni evlenen gençlere ve katılımcılara seslenerek, “Canınız kadar canlarımızı da düşünün. Sıcak havalarda bahçe, park ve kapı önlerine bir kap su bırakmayı unutmayın" dedi.

MEDYA EGE - Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Pınanbaşı’nda evlenen Edipcan Karavardar ve Ece Ülkü Karavardar çiftinin nikahını kıymak üzere düğün salonuna geldi. Genç çiftin nikahlarını kıymadan önce onlardan ‘Evet’ cevabını alan Başkan Dr. İduğ, bunun yeterli olmadığını belirterek, her gencin anne ve babalarını da sahneye alarak, onların da ‘Evet’ yönünde rızalarını aldı.

edip.jpg

Düğüne katılanları hoş eden davette düğüne katılanlara öneride bulunmayı da ihmal etmeyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, havaların aşırı derece sıcak gitmesine dikkat çekerek, “Canımız kadar, canlarımızı da dikkat etmek zorundayız. Bu sıcak havalarda kapı önlerine, bahçe önlerine ve parklarımıza bir kap su bırakarak onlara bu zorlu yaşam koşullarında destek olmayı unutmayalım. Hayat canlarımızla birlikte yaşadığımız sürece daha güzel olacaktır” dedi.

Düğüne katılanlar tarafından önerisi büyük alkışla karşılanan Başkan Dr. İduğ, anne ve babasını davet ettiği genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek nikahlarını kıydı.

img-6891.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.