Başkan Duman: Buca’mız için uyum içinde çalışacağız!

Başkan Duman: Buca’mız için uyum içinde çalışacağız!

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçeri ziyaret etti. Başkan Duman, “Buca’mız için uyum içinde çalışacağız” mesajı verdi.

MEDYA EGE – Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, seçimler sonrası ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Duman, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçeri’yi makamında ziyaret etti. Duman, ziyarete ilişkin paylaşımda bulunarak, “Buca Kaymakamımız Sayın Mahmut Nedim Tunçeri'i makamında ziyaret ettik. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederim. Buca'mız için tüm kamu kurumlarımızla iş birliğini güçlendirerek, uyum içinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

g1.jpeg

Başkan Duman, ayrıca Buca Belediyesi olarak anaokulu öğrencileriyle 'Ağız ve Diş Sağlığı' eğitimler gerçekleştirdiklerini belirtti. Duman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu notu düştü:

“Sağlıklı yaşamın temeli diş sağlığıyla başlar.

Buca'mızdaki anaokulu öğrencilerine 'Ağız ve Diş Sağlığı' eğitimi gerçekleştiriyoruz. Diş hekimimiz eşliğinde düzenlenen eğitimlerle çocuklarımıza dişlerini nasıl fırçalamaları gerektiğini öğretiyor ve düzenli diş fırçalama alışkanlığı kazandırıyoruz.”

g2.jpeg

g3.jpeg

g4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.