Başkan Duman: Emekten yana olmaya devam edeceğiz!

Başkan Duman: Emekten yana olmaya devam edeceğiz!

CHP Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Buca Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldi. Duman, “Emekten yana olmaya devam edeceğiz!” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Buca Belediyesi çalışanlarıyla, bayram tatili öncesi bir araya gelerek sohbet etti. Sorun ve talepleri dinleyen Başkan Duman, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Buca'mızı alın teri ile güzelleştiren emekçilerimizle bayram öncesinde bir araya geldik. Her zaman emekten yana olmaya devam edeceğiz. Tüm mesai arkadaşlarıma, aileleriyle ve sevdikleriyle güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum” notunu düştü.

4.jpeg

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü sebebiyle Mama Üretim Tesisi projesinden bahseden Duman, “Gıda atıklarının doğrudan kullanımı ile üretilebilen mamaların, Belediyemizin bünyesinde temin edilen mama üretim makineleri ile üretimi yapılarak, kentte berlirlenen alanlarda sokak hayvanlarıyla doğrudan buluşturulması sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

2-001.jpeg

Duman, ayrıca Buca’nın geleceği için var gücüyle çalışacağını vurgulayarak, “Emek, en yüce değerdir. Alın terimizle yoğurduğumuz emeğimizi, Buca’mızın daha güzel günleri için sarf edeceğiz” mesajı verdi.

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.