Başkan Duran: Söz verdik, sözümüzü tutuyoruz

Başkan Duran: Söz verdik, sözümüzü tutuyoruz

Tire sanayi bölgesinde asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirildiğini duyuran Başkan Duran, "Söz verdik, sözümüzü tutuyoruz. Mutlu insanların yaşadığı güzel bir Tire için çalışıyoruz." dedi.

Medya Ege- Tire Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından koordineli olarak sürdürülen altyapı çalışmaları tamamlanan Tire'nin ara sokakları, asfaltlanıyor. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, bu kapsamda sanayi bölgesinde asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiğini açıkladı.

fhm0p1jwuai7iuj.jpg

Tireliler ile çalışmalara ilişkin görselleri paylaşan Başkan Duran, paylaşımında "Söz verdik, sözümüzü tutuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak başlattığımız asfalt hamlesi devam ediyor. Sanayi bölgemizde sıra ara sokaklarımızda, altyapısı biten ana arterlerin ardından ara sokaklarımızı da süratle asfaltlıyoruz.

fhm0p2nxmamin4w.jpg

Yıllardır kazma vurulmayan sanayi bölgemizde başlattığımız asfalt hamlesi ile başta esnaflarımız olmak üzere vatandaşlarımız nefes alacak. Mutlu insanların yaşadığı güzel bir Tire için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

412781-1626587906.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.