Başkan Ekrem Oran, "Yangın çok kuvvetli"

Başkan Ekrem Oran, "Yangın çok kuvvetli"

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, ilçede meydana gelen makilik alandaki yangın hakkında açıklamalarda bulunarak, "Yangın çok kuvvetli" dedi.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, bir radyoda yangının son durumuna dair açıklamada bulundu. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, "O da adım adım ilerliyor diye biliyorum. Rüzgar bugün bizi sevmiyor, sadece çeşmede değil, bu sıcak ve kurak günlerde yangına karşı çok dikkatli olalım. Mangal yakarken, sigaramızı söndürürken, cam kırıklarına her şeye dikkat edelim çünkü ciğerlerimiz yanıyor.” dedi.

aw667300-02.jpg
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran şunları kaydetti:

“Ovacık bölgemizde de bir yangın haberi geldi. Ben şimdi oraya geçiyorum. Az önce Karaköy bölgesindeydik, Karaköy Karacahisar bölgesinde başlayan yangın, yaklaşık 50 hektara yayıldı. Bir çiftlikte elektrik kaynağı yaparlarken, başlamış. Önce makilik alanda, sonra zeytinlik ve çam ormanlarına atladı ve otobanı da atlayarak karşı tarafa zeytinli köyüne doğru geçti. Şu anda 80’in üzerinde araç, 200’e yakın personel burada söndürme çalışması yapıyorlar. Yangın çok kuvvetli. Diğer yangınla ilgili net bilgim yok, şu anda oraya gidiyorum. Çeşme otobanı iki yönde geliş-gidiş kapalı. Şu anda eski İzmir yolumuz çalışıyor. O da adım adım ilerliyor diye biliyorum. Rüzgar bugün bizi sevmiyor, sadece çeşmede değil, bu sıcak ve kurak günlerde yangına karşı çok dikkatli olalım. Mangal yakarken, sigaramızı söndürürken, cam kırıklarına her şeye dikkat edelim çünkü ciğerlerimiz yanıyor.”

aw667300-07.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.