Başkan Engin duyurdu: Yaşam Vadisi Projesinde geri sayım başladı

Başkan Engin duyurdu: Yaşam Vadisi Projesinde geri sayım başladı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi çalışmalarında geri sayımın başladığını duyurdu.

MEDYA EGE - Narlıdere Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve kapladığı 25 bin metrekarelik alanla Narlıdere’nin en büyük sosyal donatı alanı olan Pir Sultan Abdal Parkı’nı baştan sona yenilemek için sürdürdüğü çalışmalarda sona geldi.

2021823154658633.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa hayata geçirilecek projeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Belediye Başkanı Ali Engin, çalışmalarda sona gelindiğini duyurdu.

ali-engin-uam9-cover.jpg

Başkan Engin, paylaşımına "Narlıdere'mizin kalbinde konumlandırdığımız Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi için geri sayım başladı. Estetik, sürdürülebilir ve çok yönlü yapısıyla ön plana çıkacak projemizin ilk etabını Ocak 2024'te, ikinci etabını ise ihale teslim tarihinden 6 önce tamamlamayı planlıyoruz" notunu düştü.

f-atzbjaiaahhxd.jpeg

NELER VAR?

Proje kapsamında; Pir Sultan Abdal Parkı’nın Mithatpaşa Caddesi ile arasında bulunan 7 metrelik kot farkı ortadan kaldırılarak park yola eşitlenecek. Zemin altına 100 araçlık otopark oluşturulacak. Zemin üstünde ise konser alanı, çok amaçlı salonlar, çocuk oyun alanları, dinlenme noktaları, yürüyüş yolları ve yeme içme merkezleri yapılacak. Parkın yeşil alan oranı iki katına çıkarılacak.

2021823154658211.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.