Başkan Engin, 'İzmir'in yeni çekim merkezi Narlıdere'

Başkan Engin, 'İzmir'in yeni çekim merkezi Narlıdere'

Hafta sonu mesaisini Narlıdere esnafıyla birlikte geçiren Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçeye ve geleceğe yönelik düşüncelerini halkla paylaştı. 

5 yılda Narlıdere ekonomisini yüzde yüz büyüteceklerini söyleyen Başkan Engin “Hizmet kalitesini artırarak tasarruf sağlayacağız” dedi. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, hafta sonunu esnafla birlikte geçirdi. Kahvehane ve dükkanları gezen Başkan Ali Engin talep ve önerileri ilk ağızdan dinledi. 5 yıl boyunca hayata geçirecekleri projeleri ve ilçenin geleceğine yönelik düşüncelerini vatandaşlarla paylaşan Başkan Engin, hem tasarruf sağlayacaklarını hem de hizmet kalitesini artıracaklarını söyledi.

ali-engin-“5-yilda-yuzde-yuz-buyuyecegiz”-(9).jpg

“İZMİR’İN YENİ ÇEKİM MERKEZİ NARLIDERE”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Verimli bir ay geçirdik. Park- Bahçeler ve Temizlik İşleri’nde personel yapımızı güçlendirdik, mazot giderlerimizden büyük tasarruf sağladık. Tedbir uygularken hizmet kalitemizden de ödün vermiyoruz, sürekli kendimizi geliştiriyoruz. 5 yıl içinde, sokakları ve caddeleriyle, modern işletme ruhuyla Narlıderemizi yaşayan bir ilçe haline getireceğiz. İçinden geçilen gidilen bir kent olmaktan çıkarıp, cazibe merkezi haline getireceğiz. Narlıdere ekonomisini yüzde yüz büyüteceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.