Başkan Engin kardeş ilçe Nurhak'ta

Başkan Engin kardeş ilçe Nurhak'ta

Narlıdere Belediyesi'nin depremzede aileler için başlattığı seferberlik sürüyor. Narlıdere Belediyesi'nin kardeş ilçe ilan ettiği Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesine giden Ali Engin yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine iletti.

MEDYA EGE - Narlıdere Belediyesi'nin depremzede aileler için başlattığı seferberlik sürüyor. Narlıdere Belediyesi'nin kardeş ilçe ilan ettiği Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesine giden Ali Engin yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine iletti.

ali-1.jpg

Bölgedeki ilk tur çalışmalarını ve tespitlerini tamamlayıp İzmir'e dönen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, pazar günü yola çıkarak yeni haftaya kardeş ilçe Nurhak'ta yeni çalışmalarla başladı. Bölgeye ikinci ziyaretini iş insanı Hanifi Aydın ile birlikte gerçekleştiren Başkan Engin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kardeş ilçemiz Kahramanmaraş-Nurhak'ı da ziyaret ederek Belediye Başkanımız İlhami Bozan ve afetzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yardım malzemelerini de depremzedelere ulaştırmak üzere bölgedeki köy muhtarlarımıza teslim ettik." dedi.

ali-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.