Başkan Engin: Narlıdere'mize yeni bir çekim merkezi kazandırıyoruz

Başkan Engin: Narlıdere'mize yeni bir çekim merkezi kazandırıyoruz

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere Tenis Kulübü temelinin 22 Kasım Çarşamba atılacağını duyurdu.

MEDYA EGE- Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, sosyal medya hesabından önemli bir paylaşım yaparak, Narlıdere Tenis Kulübü temelinin 22 Kasım Çarşamba atılacağını duyurdu.

ali-engin-2-1.jpg

Başkan Engin paylaşımında bir video paylaşarak "İzmir'imize ve Narlıdere'mize yeni bir çekim merkezi daha kazandırıyoruz. Narlıdere Tenis Kulübü’nün temelini 22 Kasım Çarşamba günü saat 10.00'da Sahilevleri'nde atıyoruz" notunu düştü.

İzmir’in en kapsamlı tenis merkezi ve spor salonu olacak olan Narlıdere Tenis Kulübü, 155 milyon TL’lik yatırım bütçesi ve Yap-İşlet-Devret modeliyle Sahilevleri’nde yapılacak.

tenis-kulubu-1.jpg

NARLIDERE TENİS KULÜBÜ

Narlıdere Belediyesi’nin Sahilevleri’nde konumlandırdığı Narlıdere Tenis Kulübü, kentin en büyük tenis kulübü olarak göz kamaştıracak. Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılacak proje, dünya standartlarındaki tenis kortları ve teknolojik-teknik altyapısı ile ulusal ve uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek. Narlıdere Tenis Kulübü’nde, uluslararası standartlarda 4 adet tenis kortu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, sporcu dinlenme odaları, restoran, kafe, fitness salonu, sauna-hamam ve oyun salonu yer alacak. Sporseverler için her detayın düşünüldüğü Narlıdere Tenis Kulübü, 6 bin metre kapalı ve 2 bin 500 metre açık rekreasyon alanıyla İzmir’de tenisin ve sporun yeni merkezi olacak.tenis-kulubu-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.