Başkan Engin, "Narlıderemizi çiçek bahçesine dönüştürdük" 

Başkan Engin, "Narlıderemizi çiçek bahçesine dönüştürdük" 

Narlıdere Belediyesi, Bayındırlı üreticilerden alınan 200 bin adet mevsimlik çiçeği toprakla buluşturdu.

Kadife, ateş çiçeği, pervane, bodur taslan ve alev çalısı gibi rengarenk çiçekler, yaz ayları boyunca Narlıdere'nin park ve sokaklarına güzellik katacak.

200 BİN ÇİÇEK TOPRAKLA BULUŞTU

Yılın her döneminde kenti bitkilerle güzelleştirirken üreticilere de destek olan Narlıdere Belediyesi, bu yaz için Bayındır Çiçek Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nden 200 bin adet çiçek alımı yaptı. Mevsimlik çiçekler, üretici kadınlar ve belediye çalışanları tarafından toprakla buluşturuldu. Kadife, ateş çiçeği, pervane, bodur taslan ve alev çalısı çiçekleriyle sokaklara canlılık geldi. Narlıdereliler de bu renk cümbüşünü beğeni ile karşıladı. İlçe genelindeki 20 park, orta refüjler, belediye sorumluluk alanındaki yeşil alanlar, pazaryeri çevresi ve muhtelif alanlardaki çiçeklendirme çalışmaları tamamlandı.

narlidere-yaz-cicekleriyle-suslendi-(3).jpg

“PARKLAR ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Kooperatiflerden satın aldığımız çiçeklerle hem kentimizi süslüyor hem de üreticilere destek oluyoruz. Bu yaz da Bayındır'ın çiçekleriyle, mevsimin renkleri ve canlılığı parklarımıza yansıdı. Yaşadığımız çevreyi güzelleştirmenin insanlara mutluluk getirdiği inancıyla, Narlıderemizi çiçek bahçesine dönüştürdük" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.