Başkan Engin: Türkiye’de 20 yıl sonra yeni bir dönem başlayacak

Başkan Engin: Türkiye’de 20 yıl sonra yeni bir dönem başlayacak

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, bugün gerçekleşen CHP eski il başkanları toplantısı sonrasında bir açıklama yaparak "Türkiye’de 20 yıl sonra yeni bir dönem başlayacak. Gençler umutlu, emekliler umutlu, 84 milyon umutlu" dedi.

MEDYA EGE - Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında gerçekleşen eski il başkanları toplantısında katıldı.

2012-2015 yılları arasında CHP İzmir İl Başkanlığı yapan Başkan Ali Engin, toplantı sonrası bir açıklama yaptı.

2564487-89647-1.jpg

Başkan Engin, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı seçileceğini dile getirerek "Türkiye’de 20 yıl sonra yeni bir dönem başlayacak" dedi.

Başkan Engin şunları aktardı: "Türkiye’de 20 yıl sonra yeni bir dönem başlayacak. Gençler umutlu, emekliler umutlu, 84 milyon umutlu. İnşallah önümüzdeki seçimlerden sonra yeni bir güne uyanacak Türkiye. Gençler artık yurt dışına gitmeyecek, kendi ülkelerini kalkındıracaklar. Burada çalışıp, burada yaşayacaklar. Kadınlar daha özgür olacak. Türkiye’nin dünyadaki itibarı artacak. Türkiye, her türlü felakette, krizde daha etkin olacak. Türkiye insanı birbirine kuşkuyla bakmayacak. Kardeşlik, yurttaşlık duygularımız daha güçlenecek. Ve bu mücadeleye genel başkanımızla birlikte başlıyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.