Başkan Engin, vatandaşların sorunlarını dinledi

Başkan Engin, vatandaşların sorunlarını dinledi

Çamtepe Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen ve vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Mahallemizde yürüttüğümüz çalışmaları yerinde denetledik, esnafımızı dinledik." dedi.

Nilda Altın Okay- Vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek ve planlanan çalışmaları değerlendirmek amacıyla mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Çamtepe Mahallesini ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Mahalle Muhtarı Ali Kemal Bülbül eşliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Engin, yürütülen çalışmaları da denetledi.

frrfj-1xsaaz7ok.jpg

Mahalle ziyaretinde Çamtepe Mahallesi sakinleriyle sohbet eden Başkan Engin, vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek, gerekli notların alınması talimatını verdi ve mahallenin ihtiyaçlarını değerlendirdi.

frrfj-3wyai7jsv.jpg

Başkan Engin, ziyarete ilişkin paylaşımında "Mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün Çamtepe Mahalle Muhtarımız Ali Kemal Bülbül ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile mahallemizde yürüttüğümüz çalışmaları yerinde denetledik, esnafımızı dinledik." ifadelerine yer verdi.

frrfkagx0aa7kuf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.