Başkan Erboy, “Gelin ailece spor yapalım”

Başkan Erboy, “Gelin ailece spor yapalım”

Oryantiring sporunda büyük hamle yapan ve sportif başarılara imza atan, Türkiye ve Uluslararası çapında dereceleri Karşıyaka’ya getiren Bostanlıspor’dan bu branş için harika bir proje…

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, oryantiring sporunu ailenin tüm fertleri ile birlikte yapmak için çalışma başlattıklarını ve tüm aileleri de bu sporu yapmaya davet etti. Erboy, “Ailece oryantiring projemizde anne, baba ve çocuklar. İsterlerse büyükanne ve dedeleriyle aynı gün aynı parkurda yarışacaklar. Birlikte spor yapmanın keyfini çıkaracaklar. Hem doğayla baş başa olacaklar, hem de sağlıklı kalmalarını sağlayacaklar. Ailenin tamamı el ele mutlu olacaklar. Bu spor sayesinde de büyük bir fırsat yakalayacaklar. Korona virüslü şu günlerde yapılacak en güzel sporlardan biri olan oryantiring, sağlığın yanı sıra stres de attıracak. Sizleri doğayla baş başa bırakacak” dedi.

ailece-oryantiring1.jpg

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, şöyle devam etti:

“Oryantiring son derece keyifle yapılan bir spor branşı. Ormanlık bir alanda ya da şehir içindeki bir bölgede, önceden yerleştirilmiş hedefleri harita yardımıyla en kısa sürede bulmak hedef. Çok zevkli bir doğa sporu olan oryantiringe başlangıç yaşı 7 olup, 80 yaşında bile yarışan sporculara rastlamak mümkün. Çoğu ülkede ailece yapılan bu spor dalını bizler de aile sporu haline getirmek istiyor ve Karşıyakalı, İzmirli ailelere çağrı yapıyoruz: Gelin birlikte oryantiring sporunu birlikte yapalım, doğayla baş başa olup sağlıklı kalalım ve yarışma heyecanı yaşayalım. Bize katılmak isteyenler 0 544 7351912 numaralı telefondan bilgi alabilirler”

ailece-oryantiring4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.