Başkan Erdoğan açıkladı! Ardıç Halk Plajı Mavi Bayrak alıyor

Başkan Erdoğan açıkladı! Ardıç Halk Plajı Mavi Bayrak alıyor

Mordoğan Ardıç Halk Plajı'nın mavi bayrak almaya hak kazandığını söyleyen Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Bayrak Teslim Töreni’ne tüm vatandaşları davet etti.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Ardıç Halk Plajı'nın mavi bayrak almaya hak kazandığını açıkladı. Mordoğan'da bulunan ve ilçenin en büyük kum plajı olma özelliği taşıyan Ardıç Halk Plajı, Kuyucak, İncirlikoy (Akvaryum) ve Bodrum Plajlarının ardından dördüncü mavi bayraklı plaj olacak.

dji-0397jpg-03-10-2019-15-50-45.jpg

"Plajımız, belediyemizin özenli bakımları ve vatandaşlarımızın özverisi sayesinde Mavi Bayrağı almaya hak kazandı" diyen Erdoğan, 19 Temmuz Salı günü 17.00’de gerçekleşecek olan Bayrak Teslim Töreni’ne tüm vatandaşları davet etti.

ysn8d9zr-400x400.png

Başkan Erdoğan, konuya ilişkin açıklamasında "Ardıç Halk Plajımıza Mavi Bayrak müjdesi. Karaburun’umuzda, Kuyucak, İncirlikoy (Akvaryum) ve Bodrum Plajlarımızdan sonra Ardıç Halk Plajımız Mavi Bayrak almaya hak kazandı. Böylece ilçemizdeki Mavi Bayraklı Plaj sayımız 4’e yükseldi. İlçemizin en büyük kum plajı olan Mordoğan mahallemizdeki Ardıç Plajımız, belediyemizin özenli bakımları ve vatandaşlarımızın özverisi sayesinde Mavi Bayrağı almaya hak kazandı. 19 Temmuz Salı günü 17.00’de gerçekleştireceğimiz Bayrak Teslim Töreni’nde tüm halkımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız" ifadelerine yer verdi.

fxybnqbuiaefs-x.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.