Başkan Erdoğan: Adaletin yerini bulmasını diliyoruz

Başkan Erdoğan: Adaletin yerini bulmasını diliyoruz

Soma faciasının 8. yıldönümünde anma mesajı yayınlayan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Olayın gerçek sorumluları yargı önünde hesap verdi mi? Hepimizin kafasındaki sorularla, adaletin yerini bulmasını diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük maden faciası olarak kayıtlara geçen Soma faciasının 8. yılı dolayısıyla anma mesajı yayınladı. 13 Mayıs 2014 tarihinde yaşanan ve ülke tarihimizin en büyük madencilik felaketi olarak tarihe geçen faciada hayatını kaybeden 301 madenciyi saygı ve rahmetle anan Başkan Erdoğan, ailelerine bir kez daha sabır ve baş sağlığı diledi.

17637562-101.jpg

"Olayın gerçek sorumluları yargı önünde hesap verdi mi? Benzer faciaların yaşanmaması adına gerekli dersleri aldık mı?" sorularını soran Başkan Erdoğan, adaletin yerini bulmasını dilediğini belirtti.

466556654564465665.jpg

Başkan Erdoğan, konuya ilişkin açıklamasında "13 Mayıs, gün kömür karası! 8 yıl önce bugün Soma’da meydana gelen Türkiye’nin en büyük maden kazasında kaybettiğimiz 301 maden emekçimizi saygı ve rahmetle anıyor, ailelerine bir kez daha sabır ve baş sağlığı diliyorum. Olayın gerçek sorumluları yargı önünde hesap verdi mi? Benzer faciaların yaşanmaması adına gerekli dersleri aldık mı? Hepimizin kafasındaki sorularla, adaletin yerini bulmasını diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

fsovojiwyaib1jl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.