Başkan Erdoğan, Aşure Günü etkinliğine katıldı

Başkan Erdoğan, Aşure Günü etkinliğine katıldı

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Muharrem Ayı nedeniyle gerçekleştirilen Aşure Günü etkinliğine katıldı.

Medya Ege- Karaburun Belediyesi Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Muharrem Ayı nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından Karaburun Belediyesi'nin de katkılarıyla gerçekleştirilen Aşure Günü etkinliğine katıldı.

e9f4tkox0aqkvai.jpg

Karikatürlü Ev önünde gerçekleşen Aşure Günü etkinliğinde, Müzik Öğretmenleri Adil Serim ve Ozan Pınar yönetiminde türküler ve deyişler söylendi ve Şair Cevdet Yüceer konuklara şiirler okudu.

e9f4ufzwqainrie.jpg

Etkinliğe ilişkin görselleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Erdoğan, paylaşımına "Farklılıklarımızı koruyarak, birbirimize saygı ve hoşgörü kültürü içerisinde aynı kazanda pişmenin erdemini gösterdik. Semah ekibiyle bizlere destek olan Güzelbahçe Belediye Başkanımız Mustafa İnce ile Güzelbahçe Semah Ekibi’ne ve etkinliğe katkı koyan herkese çok teşekkür ederim. Muharrem ayının bizlere daha çok paylaşma, yardımlaşma duygusu, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum." notunu düştü.

e9f4uhrx0aemaf2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.