Başkan Erdoğan: Atamızın emanetine daima sahip çıkacağız

Başkan Erdoğan: Atamızın emanetine daima sahip çıkacağız

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Fikir önderimiz Atamızın emanetine gençlerimiz ile beraber daima sahip çıkacağız." diye konuştu.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Karaburun Merkez’de bulunan Atatürk Anıtına çelenk sundu. Ardından Karaburun İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen Karaburunlu gençlerin dans gösterilerini izleyen Başkan Erdoğan, "Fikir önderimiz Atamızın emanetine gençlerimiz ile beraber daima sahip çıkacağız. Yaşasın 19 Mayıs!" dedi.

fthzotxwqaeq30h.jpg

Başkan Erdoğan, etkinliklere ilişkin paylaşımında "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Millî Mücadelemizin fitilini ateşlediği 19 Mayıs kutlamalarımıza Karaburun Merkez’de Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladık. Ardından Karaburun İlçe Stadı’nda çocuklarımızın hazırladığı gösteriler ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşku ve sevinçle kutladık. Kutlamalarımız devam edecek. Fikir önderimiz Atamızın emanetine gençlerimiz ile beraber daima sahip çıkacağız. Yaşasın 19 Mayıs!" ifadelerini kullandı.

fthznkwwuaa8nky.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.