Başkan Erdoğan: Beyin göçünün önlenmesi en büyük dileğimiz

Başkan Erdoğan: Beyin göçünün önlenmesi en büyük dileğimiz

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Sağlık emekçilerimizin çalışma ve yaşam koşullarının düzeltilerek bu alanda yaşanan beyin göçünün önlenmesi en büyük dileğimiz." dedi.

Nilda Altın- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Mesajında, sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde yaşadığı zorluklara dikkat çeken Başkan Erdoğan, "Gece gündüz demeden hepimizin sağlığı için çalışıp şifa dağıtan, sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz." dedi.

619e463730a83.jpg

"Hakkınız ödenmez" diyen Başkan Erdoğan, "Sağlık emekçilerimizin çalışma ve yaşam koşullarının düzeltilerek bu alanda yaşanan beyin göçünün önlenmesi en büyük dileğimiz." diye konuştu.

Başkan Erdoğan, paylaşımında "Gece gündüz demeden hepimizin sağlığı için çalışıp şifa dağıtan, sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz. Özellikle son yıllardaki zorlu süreçte, ailelerinden önce bizlerin sağlığı için çok zor şartlarda çalışan sağlık emekçilerimizin çalışma ve yaşam koşullarının düzeltilerek bu alanda yaşanan beyin göçünün önlenmesi en büyük dileğimiz. Tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ederken, kaybettiğimiz sağlık çalışanlarını da rahmet ve minnetle anıyorum. Hakkınız ödenmez…" ifadelerini kullandı.

fnysdvowyac-06f.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.