Başkan Erdoğan: Bizim için sevda Karaburun’da başlar

Başkan Erdoğan: Bizim için sevda Karaburun’da başlar

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Sahi sevgi neydi? Adımını attığın an yuvanda olduğunu hissettiğin Karaburun değil miydi? " dedi.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Bizim için sevda Karaburun’da başlar." diyerek Karaburun'a özgü güzellikleri sıraladı. Birçok özelliği ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Karaburun'a olan aşkını ifade eden Başkan Erdoğan, "Sahi sevgi neydi? Adımını attığın an yuvanda olduğunu hissettiğin Karaburun değil miydi? " dedi.

25481.jpg

Başkan Erdoğan, paylaşımında "Sahi sevgi neydi? Deniziyle, doğasıyla, kültürel ve tarihi güzellikleriyle, levreğiyle kefaliyle, hurma zeytiniyle, sepet peyniriyle, mis kokulu mandalinasıyla, enginarıyla, kara keçisiyle, nergisiyle ve sümbülüyle daha birçok özelliği ile; adımını attığın an yuvanda olduğunu hissettiğin Karaburun değil miydi? Bizim için sevda Karaburun’da başlar...Tüm sevdalıların 14 Şubat Sevgililer Günü Kutlu Olsun..." ifadelerine yer verdi.

ilkay-girgin-erdogan-ve-esi-teoman-erdogan.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.