Başkan Erdoğan, "Bu topraklarda dökülen şehit kanı"

Başkan Erdoğan, "Bu topraklarda dökülen şehit kanı"

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle mesaj yayımlayarak ,"bu topraklarda dökülen şehit kanı" dedi.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Vatanı uğruna cana veren şehitleri anan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "Bu toprakları vatan yapan, vatan için kanlarını hiç çekinmeden akıtan kahraman şehitlerimizi, 14-20 Nisan Şehitler Haftası’nda bir kez daha, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum" açıklamasını yaptı.

fqxfdszwyaiko1d.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, "Anasının kınalı kuzusu, yârinin selvi boylusu, çocuğunun kahramanı, kimisi kendi çocuk, kimisi delikanlı, bazısı baba, bazısı dede… Vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını veren, cephede bizzat savaşan, görevi başında şehit olan kaç kahramanımız var bizim, sayamayız... Sayamayacağımız kadar çoktur çünkü bu topraklarda dökülen şehit kanı. Bu yüzden kırmızıdır bayrağımızın rengi. Bu toprakları vatan yapan, vatan için kanlarını hiç çekinmeden akıtan kahraman şehitlerimizi, 14-20 Nisan Şehitler Haftası’nda bir kez daha, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı!


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.